Cezar Stoian


Lucrul cu Roxana a fost o călătorie către mine, o călătorie frumoasă. În urma ședințelor am învățat cum să am mai multă încredere în mine, să am mai mult curaj, mai multă înițiativă și să comunic mai mult în cuplu. Mulțumesc frumos pentru tot ajutorul tău!

Claudia S.


Am avut mare noroc să o întâlnesc, să beneficiez de un real suport, o ghidare blândă de profesionalism și tehnici foarte eficiente. Roxana e mai mult decât un psiholog foarte bun, e o persoană grozavă, pe care o admir și la care aș mai apela cu încredere, dacă voi mai avea vreodată nevoie.

Anca Tofan


Fetiței mele îi este foarte dor de întâlnirile de la dezvoltare personală și de activitățile care au adus schimbare în viața ei. Ești minunată! Îmbrățișări și mulți pupici de la Ania!

Te așteaptă 4 luni în care învățăm să <devenim> părinți atât prin informații cât și prin exerciții practice

 • Rezultatele le vei vedea din primele săptămâni
 • 1 an acces la comunitatea de sprijin și suport

În fiecare săptămână vei beneficia de:

 • Acces la lecții online 24/7
 • Cunoștințe noi și recomandări bazate pe experiența reală a suportului a mii de părinți
 • Teme pentru acasă și evaluarea lor cu feedback săptămânal din partea formatorului
 • Sesiuni de grup LIVE în comunitatea Online Parenting
 • Suport din partea comunității de părinți care te vor inspira și te vor susține

Adițional vei primi:

 • Exerciții și Meditații de relaxare
 • Jocuri terapeutice pentru tine și copilul tău
 • Exerciții și jocuri pentru stima de sine a copilului tău
 • Exerciții pentru solidificarea cuplului
 • Exerciții de dezvoltare personală

BONUS #1


3 jocuri terapeutice

valoare 40 euro

BONUS #2


Exerciții de stimulare și concentrare a atenției copiilor

valoare 40 euro

BONUS #3


2 exerciții de meditație calm-încredere (unul pentru părinte și unul pentru copil)

valoare 60 euro

Link către acest loc din pagină: #Preturi

Cine sunt ca Om și Specialist

 • Numele meu este Roxana Grigoraș, psihoterapeut, doctor în psihologie, cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu părinții și copiii.
 • Sunt soţie şi mamă, iubitoare de oameni şi natură, în căutare de echilibru şi armonie. Am ales să devin psiholog şi să mă specializez în psihoterapia de cuplu şi familie plecând de la căutări proprii de a găsi şi trăi după principii precum autenticitatea, acceptarea, iubirea, toleranţa, valorizarea. Am ajuns destul de repede la concluzia că a iubi şi a dori să faci ce e mai bine nu e suficient pentru a reuşi să fii o persoană, un partener şi un părinte împlinit şi fericit.
 • În privinţa diplomelor şi specializărilor sunt Psihoterapeut (Iaşi, 2010), Doctor în Psihologie (Iaşi, 2015). Specializare în Psihoterapia Cuplului şi a Familiei (Iaşi, 2011). Specializare în Psihoterapia Pierderii (Paris, 2019), Constelaţii Familiale (Paris, 2019).

Tony RC


Lucrul cu Roxana a fost o călătorie către mine, o călătorie frumoasă. În urma ședințelor am învățat cum să am mai multă încredere în mine, să am mai mult curaj, mai multă înițiativă și să comunic mai mult în cuplu. Mulțumesc frumos pentru tot ajutorul tău!

Irina


Am cunoscut-o pe Roxana în ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită perioadă din viața mea, dar care era umbrită de o suferință adâncă. Roxana mi-a fost ghid spre reconectarea cu mine însămi și spre găsirea echilibrului. A dat dovadă de empatie, punând în cuvinte ceea ce eu nu puteam exprima, dar a fost și vocea rațiunii atunci când ceea ce reușeam să articulez era nedrept și dăunător pentru mine.

Lilye Yrmf


… pouvait evacuer ses sentiments… et se sentir mieux… eu du fait moi aussi! Ces seances mont permis de faire aussi un travail sur moi-meme… en apprenant a lacher prise, et a comprendre que je nne pouvais pas tout porter et tout resoudre, et je remercie beaucoup Roxana pour son aide… et Faustine aussi!